Stránky jsou podporovány Ministerstvem zdravotnictví v rámci Národního plánu vyrovnávání příležitostí pro občany se zdravotním postižením
Přihlásit se

Info o zadavateli:

 

Aktualizováno: 5.6.2013

Zadavatel:
První krok, o.s.

Zdravotnických pomůcek a služeb: 0

Informačních materiálů: 488

POZOR !

 
Pro firmy a organizace možnost vkládání a editování dat v sekcích: >ZOBRAZIT NÁVOD<

Aktualizované položky:

 

Nejnavštěvovanější:

 

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /data/web/virtuals/84839/virtual/www/www_old/nej_infomaterialy_firmy.php on line 25
žádné položky

Informační materiály

Potravinové alergie

Potravinové alergie
Popis:
Potravinovou alergií trpí kolem 4 % populace. Jde ale pouze o přepočítanou hodnotu, výskyt je totiž rozdílný pro různé věkové kategorie.
Poznámka:
Zatímco v dospělosti se setkáme s pravou potravinovou alergií celosvětově kolem 3 %, děti bývají potravinovou alergií postiženy častěji, v prvních třech letech života dokonce až v 8 % případů. Potravinových alergií, a nejen jich, přibývá, odpovědnost přebírá jednak geneticky porouchaná imunita, jednak změněný způsob života.
K účinnějšímu pochopení jednotlivých typů potravinových alergií, jejich projevů a způsobech léčby jak pacientem, tak jeho blízkými přispívá tato kniha vydaná v edici ČIPA.
Typ materiálu:

literatura

Kategorie:

ostatní, vzdělávání

Autor:
Martin Fuchs
Vydavatel:
Maxdorf, edice ČIPA
Rok výroby/vydání:
2013

Vyhledávání

 

Trénuj mozek