Svátky

Příjemnou noc,
dnes je pátek 19.4.2024
svátek má Rostislav
zítra Marcela

Krátce

TOP 10 druhů potravin,
které jsou zdrojem vápníku.

Citáty

MARLENE DIETRICHOVÁ
Žena, která se nadchne pro mužovy neřesti, ho nebude nikdy opravdu milovat.

Otázka č.200

Každé první schůzce s potencionálním partnerem předchází strach a nejistota, to je celkem normální. V e Vašem případě je ještě více posílena tím, že vlastně nevíte, jak dotyčný doopravdy vypadá.
Rozhodně byste si neměla malovat nějaké vzdušné zámky a představovat si prince na bílém koni, přestože podle e-mailů se Vám jeví milý a příjemný. Internetová komunikace je velmi záludná : nikdy nemůžete vědět, na koho na síti narazíte a při setkání „na živo“ můžete být velmi zklamaná.
Na druhou stranu podle vyměněných dopisů určitě máte nějakou představu o životě Vašeho protějšku, o jeho zájmech a zálibách, takže zde odpadá pracné vymýšlení témat na vzájemnou konverzaci. To je pro Vás určité plus, protože trapné mlčení hned na první schůzce rozhodně není dobré.
Jinak se ale obecně při podobných setkáních doporučuje velká opatrnost a obezřetnost. Nechoďte se svým známým nikam o samotě, volte pro schůzku spíše veřejná prostranství a už vůbec si ho hned napoprvé nezvěte k sobě domů a ani nechoďte k němu. Také se vyplatí mu raději příliš nedůvěřovat a nesvěřovat se s citlivými detaily z Vašeho života. Pokud půjdete do restaurace, pak je samozřejmé, aby za Vás zaplatil.
Snažte se zjistit, jestli o Vás má zájem, zda Vás pozorně poslouchá a netěká přitom očima z místa na místo, jestli se Vám při rozhovoru dívá přímo do očí a tak dále. Nebuďte příliš vstřícná a radši si zachovejte mírný odstup, rozhodně se na něho nevěšte jako liána.
Své dělá také vhodné oblečení, které by mělo být decentní – určitě ne výstřední a vyzývavé, ani příliš upjaté.
Když mu na závěr dáte svoje telefonní číslo, pak byste měla počkat, až on zavolá první. Jestliže to neudělá, netrapte se (byť by to znamenalo, že ztratil zájem). Možností k seznámení určitě najdete nejen na internetu spoustu a bohužel není nikde psáno, že musíte být úspěšná hned zpočátku.
Pokud získáte zkušeností více s různými protějšky, budou se Vám jednou zajisté hodit. Minimálně Vám usnadní výběr.

Vyhledávání

Foto dne

CESTOVÁNÍ

 

Nenechte si ujít povídání o cestách po místech více či méně známých..