Stránky jsou podporovány Ministerstvem zdravotnictví v rámci Národního plánu vyrovnávání příležitostí pro občany se zdravotním postižením
Přihlásit se
23. duben 2014
Svátek má Vojtěch

Citát

Běda, z jak malých příčin se hroutí veliké věci. (EHEU, QUAM BREVIBUS PEREUNT INGENTIA FATIS) 
CLAUDIUS CLAUDIANUS

Lidské tělo

Nechat se vyšetřit?!?

Některá vyšetření nejsou rozhodně jednoduchá. Proto ani odpověď není zcela jednoznačná. Obecně... více

Cestování

Do Norska za rybolovem 16 - strava v Norsku nejsou jen ryby

Norská kuchyně by mohla někomu připadat fádní a bez výraznějších chutí. V minimální míře využívá... více

Kalendárium

 
23. 4.
Světový den knihy a vydavatelských práv
26. 4.
Světový den duševního vlastnictví
Zobrazit další datumy v kalendáriu

Infomateriály

 

Jehněčí kýta na česneku

Jehněčí kýta na česneku 1,5 kg jehněčí kýty
1 palice česneku
3 lžíce sádla
---
Jehněčí kýtu zbavíme přebytečného tuku a odblaníme. Česnek utřeme se solí a pečlivě vetřeme do masa. Do pekáčku nalijeme trochu rozpuštěného sádla, na něj položíme kýtu a zbylým sádlem ji polijeme a takto připravenou ji necháme v chladu odležet do druhého dne. Proleželé maso podlijeme a pečeme v předehřáté troubě při 190 °C asi 1 a 1/2 hodiny, nebo až je maso hotové. Asi 15 minut před koncem pečení maso odkryjeme, aby dostalo hnědou barvu. Maso nakrájíme na plátky a podáváme s vařenými brambory nebo bramborovými knedlíky a špenátem.
Přeji dobrou chuť.
Kategorie: recepty
Jaroslav Drábek
Publikováno: 30.10.2006
Jehněčí kýta na česneku
Jehněčí kýta na česneku
Jehněčí kýta na česneku
Jehněčí kýta na česneku
Jehněčí kýta na česneku
Jehněčí kýta na česneku
Jehněčí kýta na česneku
Jehněčí kýta na česneku
Jehněčí kýta na česneku
Jehněčí kýta na česneku
Jehněčí kýta na česneku
Jehněčí kýta na česneku
Jehněčí kýta na česneku
Jehněčí kýta na česneku
Jehněčí kýta na česneku

Vyhledávání

 


Foto dne

 
NORSKONORSKO
Jakoby z jiné planety.... i takovou to krásu uvidíte v Norsku.

Trénuj mozek

Krátce ...

 
dnes

Problémy se spánkem: Jak je zahnat nadobro?

Už dvě hodiny se převalujete na posteli, obracíte... (celý text)
22.4.2014

Význam bílkovin v naší stravě

Bílkoviny (proteiny) patří v naší stravě mezi... (celý text)
21.4.2014

Alergie? Zaměřte se na zdraví jater

Praha - Duben je pro naše zdraví jedním z... (celý text)
Zobrazit další­ zprávy